A mai kor embere folyamatos cukorsokkban él. Korántsem tulajdonítunk a cukorfogyasztásnak olyan mértékű jelentőséget, mint amekkora hatással van az életünkre és a mindennapjainkra. Június 27-e, A Cukorbetegek Világnapja arra hívja fel a figyelmet, hogy ez…
Jakabfi Dávid magyar desszertséfet nemrégiben egy Michelin-csillagos étterem, a Kulturhof Stanggas Solo Du hívta meg oktatni Németországba. Sőt, a kétnapos kurzus után a német étterem séfje még az étlapot is átdolgozta: Dávid kókuszos madárteje is…
Akármennyire is szeretnénk néha kitörni a megadott keretekből, ha nem tartjuk be a piskótakészítés szabályait, nem lesz finom a sütemény. Megmutatjuk, mire kell mindenképp figyelni.
A csokoládé szerelmeseinek keserű pirulát kell lenyelniük – kedvenc édességük ára a megemelkedett kakaóárak miatt a közeljövőben várhatóan tovább emelkedik.
Átadták az Év Pálinkás Bonbonja verseny díjait a 23. Gyulai Pálinkafesztiválon. Az Index által már korábban meginterjúvolt autodidakta csokimester, Földes Csilla nyerte a legtöbb díjat a hagyományteremtő seregszemlén. A díjazott hölgy balatonlellei műhelyében jártunk. Helyszíni…
Minden termékünk gyártásakor kizárólag kiváló minőségű, magyar gazdaságokból származó tejet és magas minőségű alapanyagokat használunk fel – fogalmazott az Index megkeresésére a Túró Rudit gyártó vállalat. A TikTokon nagy port kavart a termékek jelölése, és…